Vi hjälper mindre företag att nå sina kunder med webb och IT

Erbjudande

Vi vänder oss till företag och organisationer med liten IT-budget men som ändå vill kommunicera effektivt och använda webben för att driva sin affär framåt.

Idag finns det många exempel på ”nästan-gratis” IT. Med WordPress eller Google sites kan företag skapa slagkraftiga webbplatser. Och med t.ex. Google apps kan man nästan kostnadsfritt sätta upp e-postkonton, online dokumenthantering, intranät och interna samarbetsytor för att stärka internkommunikationen mellan medarbetare.

Samtidigt tar det som småföretagare en stund att sätta upp och lära sig dessa verktyg, i synnerhet om man vill försöka göra den där anpassningen som just ditt företag behöver….

Vår affärsidé är enkel:
Vi hjälper dig att sätta upp en skräddarsydd webbplats, ett intranät eller en kommunikationslösning som passar ditt företags behov och som är enkel att använda för era medarbetare och kunder. Samtidigt jobbar vi uteslutande med nästan-gratis-plattformar för att minimera dina IT-kostnader. Det innebär att vi  hålla låga priser jämfört med traditionella webbyråer eller konsultfirmor. Vi gör IT som du har råd med och som dessutom gör nytta.

Vi ser till att IT-lösningen genererar intäkter eller minskar utgifter i ert företag (dvs nytta). Vi ser också till att  lägga våra IT-lösningar på en nivå som är anpassat för IT-mognaden i er organisation (användarvänlighet).