Vi hjälper mindre företag att nå sina kunder med webb och IT

Om oss

Per Rohdin

Per har arbetat som projektledare, förstudieledare, verksamhetsutvecklare, webbstrateg och användbarhetsexpert sedan 2000. Han är i första hand inriktad på webblösningar och intranät, men även verksamhetskritiska IT-stöd och därmed tillhörande processförändringar.

Tidigare projektuppdrag inkluderar kunder i både offentlig och privat sektor, tex Boverket, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, KK-stiftelsen, SonyEricsson, Södertälje Sjukhus, Stockholms Läns Landsting, Copyswede, Handisam och SEB.

Tidigare arbetsgivare inkluderar Nokia, Yahoo och Valtech. Förutom att driva Mediera, jobbar Per för närvarande som affärsutvecklare, innovationsmentor och interaktionsdesigner på Ayond. Per har erfarenhet från både nationella och internationella projekt inom området men nu brinner han för mindre företag och organisationer.

Per är Filosofie doktor i filmvetenskap från Stockholms Universitet och har även en Honorary Fellow från Department of Communication Studies, University of Wisconsin.

Perry Jönsson

Perry har en ingenjörsexamen från Chalmers och en Master of Science från Napier University, Skottland. Efter över 10 år i IT-branschen har Perry har en bred bakgrund som utvecklare inom diverse tekniska plattformar som Delphi, EPiServer, e-handelsplats baserat på öppen källkod, SAP, Sharepoint, WordPress, Google apps för företag och utbildningsaktörer samt Joomla.

Perry har också arbetat med IT-drift och administration för mindre företag och har en god känsla för småföretagares behov och förutsättningar. Tidigare anställningar inkluderar System 3R, Avalon Enterprise, Connecta AB. För närvarande jobbar Perry på Netlight och även i sitt eget IT-konsult-bolag.